Könnyű kezelhetőség és egyszerű karbantartás

HARDI RANGER

Annak ellenére, hogy ez a típus a legkisebb a HARDI vontatott szántóföldi permetezőgépek családjában, a kiváló „vérvonal” nem hazudtolja meg magát. A RANGER-t az egyszerű és megbízható vontatott permetezőgép iránti igények kielégítésére terveztük. Ennek a célnak az elérését a 2006-os piaci bevezetés óta a világ minden részén tapasztalt sikeres értékesítés bizonyítja. Ezzel együtt a RANGER a különféle funkciók gazdag választékát kínálva tölti be a kategória vezető pozícióját.

A szórókeretek rendkívül eltérő koncepciókon alapulnak, ezért képesek garantálni, hogy minden felhasználó talál az egyéni igényeinek megfelelő változatot.

0 Tartály
0 0 Szórókeret
0 0 Nyomtáv

Az intelligens tartály- és vázszerkezet-kialakítás megfelelő stabilitást és szilárdságot biztosít. Az egyedi részegységek a legjobb teljesítményt nyújtják, és maximális tartósságot biztosítanak.

Tulajdonságok

A SelfSteer a traktor 3-pont függesztőszerkezetéhez csatlakozik, és jobb nyomkövetést biztosít a táblaszéli fordulókban. A SelfSteer egy egyszerű és kis karbantartási igényű mechanikus kormányzási rendszer, amely nem igényel beavatkozást vagy beállítást a gépkezelő részéről a permetezés során. A SelfSteer felszerelhető lejtőkorrekcióval is. Ez a funkció kézzel működtethető a traktor hidraulikarendszerén keresztül, és segíti a SelfSteer rendszert abban, hogy a permetezőgépet a traktor nyomvonalában tudja tartani lejtőn, a rétegvonalak mentén haladva is.

Az elsődleges funkciók működtető elemei könnyen elérhető helyzetben, a munkazónában vannak elhelyezve. Minden, ami a permetezőgép működtetéséhez szükséges, az ezen a területen található, egyszerű, logikus elrendezésben. A vezérlőszelep-rendszer olyan opciók beépítésére is elő van készítve, mint pl. a tisztavizes tartály, a mosó fúvóka és a TurboFiller vegyszerbekeverő rendszer.

A TurboFiller egy nagy kapacitású előgarat, amely a vegyszerbetöltést gyorsabbá és egyszerűbbé teszi. Az egyedülálló TurboDeflector terelőrendszer erőteljes folyadékcirkulációt hoz létre a garatban, és minden típusú vegyszer esetében gyors és biztonságos bekeverését tesz lehetővé. A keveréshez használt víz a vegyszerbekeverő tartály alsó részén elhelyezett, egyedülálló keverőtárcsán keresztül jut be. Ez nagy kapacitást biztosít por állagú permetszerek bekeverése során is.

Képek

Katalógus letöltése

További információkért kérjük töltse le PDF katalógusunkat.

HARDI-RANGER.pdf letöltése