Kipróbált technológia megnövelt kapacitással

HARDI MASTER plus

A MASTER Plus minden lényeges funkciója felülmúlhatatlan. A főbb jellemzők közé tartozó integrált QuickHitch gyorscsatlakozás, a praktikus MANIFOLD folyadékelosztó rendszer, valamint a gazdag szórókeretkínálat élménnyé teszi a kezelést, és növeli a permetezés hatásfokát.

Az élvonalbeli funkciók széles palettájával a MASTER plus permetezőgép a modern gazdálkodók követelményeire adott tökéletes válasz.

0 0 Tartály
0 0 Szórókeret

Az egyszerű és megbízható megoldások iránti igény, a szervizelhetőséggel és a munkateljesítménnyel szemben támasztott elvárások világszerte általánosnak tekinthetők. A MASTER Plust úgy terveztük, hogy a tömegközéppontja a traktorhoz közel és alacsonyan legyen. A szivattyú a vázszerkezet hátsó keretére van felfogatva, így könnyű szervizhozzáférést biztosít, a TLT hajtásvonala pedig nem törik nagy szögben a permetezőberendezés felemelt helyzetében.

Tulajdonságok

A TurboFiller egy nagy kapacitású előgarat, amely a vegyszerbetöltést gyorsabbá és egyszerűbbé teszi. Az egyedülálló TurboDeflector terelőrendszer erőteljes folyadékcirkulációt hoz létre a garatban, és minden típusú vegyszer esetében gyors és biztonságos bekeverését tesz lehetővé. A tartályok és a TurboFiller tisztításáról egy forgó fúvóka gondoskodik. Egy multifunkciós 3-szelepes vezérlőegység és egy tisztítócső egyszerűvé és hatékonnyá teszi a vegyszerbetöltést.

Alkalmazza a jövő technológiáját az integrált elektronikával. A HC 9600 vezérlőegység nagyteljesítményű, minden funkciót magába foglaló precíziós eszközt jelent a gazdálkodók számára. Az AutoSectionControl szakaszvezérlés, a sorvezetés és az adatrögzítés az ISOBUS-terminálok alapfunkciói közé tartoznak. A MASTER plus ISOBUS-kompatibilis változatban is elérhető, ezáltal a permetezőgép egy – már meglévő – ISOBUS-terminálról is vezérelhető.

A DilutionKit segítségével lehetőség nyílik a szórókeret és a tartály, vagy csak a szórókeret tisztítására és átöblítésére anélkül, hogy a kezelőnek ki kellene szállnia a vezetőülésből. A hígított folyadék főtartályból történő kipermetezésekor minden visszatérő vezeték és keverőág is átöblítésre kerül.

A gazda munkáját az időjárás befolyásolja legjobban. Különösen a szél kényszerítheti a gazdákat a permetezés megszakítására vagy elhalasztására a növényvédőszer túlzott elsodródása miatt.
A HYS AIR STREAM a keret légrásegítésével irányítja a permet levet a növény felé, csökkentve az elsodródást, növelve annak behatolását és lefedettségét a növényeken. A kevesebb elsodródás több permetezési napot, nagyobb kijuttatási sebességet és kevesebb elvesztegetett időt jelent. Ez lehetővé teszi a gazdák számára a kártevők és betegségek kezelését a megjelenésük előtt, ahelyett, hogy a jobb időjárásra kellene várniuk.

Képek

Katalógus letöltése

További információkért kérjük töltse le PDF katalógusunkat.

HARDI-MASTER-plus.pdf letöltése