A NAVIGATOR permetezőgépek új generációja

A környezeti hatások lehető legnagyobb mértékű csökkentése érdekében a kijuttatási pontosság növelésével és a permetezőgép kezelhetőbbé és biztonságosabbá tételével a NAVIGATOR „i” permetezőgépek kiemelkedő intelligens permetezési funkciókat kínálnak: AutoWash automata tisztítási rendszert, amely gondoskodik arról, ne maradjanak vegyszermaradványok a folyadékrendszerben vagy a főtartályban, automata permetezési funkciókat, mint az AutoNozzleControl, amelyben a precízebb és nagyobb munkasebességű kijuttatás érdekében minden egyes fúvóka egyedileg kapcsolható, valamint a teljesen új HARDI SmartCom ECU-t a gyorsabb diagnosztika érdekében. Mindezekkel Ön felkészült a jövő kihívásaira.

A NAVIGATOR a kiváló minőség és a funkcionális kialakítás szinonimája. Olyan tulajdonságoké, amelyek garantálják a remek ár-érték arányt és az egyszerű használatot. A HARDI vontatott permetezők körében a NAVIGATOR a közepestől a teljes felszereltségig kínál megoldásokat. A csúcsminőségű jellemzők széles köre teszi egyértelműen remek választássá a NAVIGATOR berendezéseket.

0 0 Tartály
0 0 Szórókeret
0 0 Nyomtáv

Az egyszerű és megbízható megoldások iránti igény, a szervizelhetőséggel és a nagy munkateljesítménynyel szemben támasztott elvárások világszerte általánosnak tekinthetők. A termék a HARDI permetezőgép-specialistaként bizonyított tapasztalatát testesíti meg. A NAVIGATOR permetezőgépek sikere már a bevezetésnél megmutatta ennek a pozíciónak az értékét.

Tulajdonságok

Az intelligens funkciók biztosításához az új HARDI SmartCom elektromos platform, azaz egy teljesen megújult elektromos rendszer szolgál alapul. A HARDI SmartCom teljes ISOBUS funkcionalitást biztosít a használójának, tehát egyszerűen csatlakoztatható traktorokhoz és vezérlőegységekhez. A gyakorlatban a gépek vezérlése ún. SmartCom ECU panelek segítségével történik, melyek növényvédőszer-, ütés- és porálló borítással rendelkeznek.

A HARDI ServiceTool az új elektromos platformmal együtt került kifejlesztésre, amellyel frissíthetik a permetezőgép szoftverét, diagnosztizálhatják a hibákat és új funkciókkal bővíthetik a rendszert. Minden SmartCom permetezőgép elő van készítve egy felhőalapú szerveren történő automatikus adattárolásra. Diagnosztika működési területenként a hibákat funkcionális szinten térképezheti fel azáltal, hogy gyorsan megtalálhatja a hibás vezetékeket vagy érzékelőket.

A NAVIGATOR „i” egy továbbfejlesztett, minimális nyomásvesztességgel dolgozó folyadékrendszerrel rendelkezik, amely a permetezőgép munkamenetéhez, feltöltéséhez és öblítéséhez szükséges valamennyi elsődleges funkciót kizárólag a munkazóna közepén elhelyezett elektromos vezérlővel működteti. A könnyen érhető szimbólumokkal jelölt, logikusan elrendezett szelepműködtető ikonok jóvoltából a rendszer rendkívül egyszerűen kezelhető, és jelentősen lerövidíti a permetezőgép beállításához és működtetéséhez szükséges időt.

Az egyszerűbb, gyorsabb és hatékonyabb öblítési folyamatot, valamint a rendkívül alacsony visszamaradó növényvédőszer-koncentrációt az automata AutoWash rendszer biztosítja. Az elektromos szelepek automatikusan működtethetők a traktorfülkéből, és a kezelő ruházata nem szennyeződik a géptől és a növényállománytól. A szántóföldön is elvégezhető tisztítási folyamatot három öblítőprogram teszi egyszerűvé. Csak a tisztítási programot kell kiválasztani, a többi már automatikus.

Az AutoFill a töltési folyamat megkönnyítését és a túltöltés megelőzését szolgálja. A kezelő beállítja a töltési mennyiséget, csatlakoztatja a tömlőt, és elindítja a töltést a FluidBoxon keresztül. A töltési folyamat automatikusan leáll, amikor a folyadék eléri a kívánt szintet. A maximális töltési hatékonyság érdekében a keverés intenzitása automatikusan mérséklődik. A folyamat időtakarékos, így más feladatokra több idő marad.

A PrimeFlow feltölti a szórókeretet, és keringteti benne a folyadékot a tényleges permetezést megelőzően. A folyamatot a minden egyes fúvókatestben megtalálható KI/BE működésű motor vezérli. A nyitó/záró működés rendkívül gyors.

  • Nem marad kezeletlen terület a permetezés megkezdésekor
  • HARDI PENTALET 5-fúvókás fúvókatartók alapfelszereltség
  • Nem képződik vegyszerüledék a permetező rendszer vezetékeiben
  • A szórókeret átöblítése anélkül is lehetséges, hogy a permetlé a talajra jutna
  • Szakaszok dinamikus beállítása

A habképződés nélküli maximális keverőhatás és a tartályban visszamaradó vegyszer mennyiségének minimalizálása érdekében a teljesen automatikus AutoAgitation rendszert kínáljuk. Töltéskor az AutoAgitation keverőrendszer biztosítja a FastFiller gyorstöltő maximális kapacitását, de a működés manuális felülvezérlése is bármikor lehetséges a FluidBox segítségével.

  • Maximális keverőhatás, habosodás nélkül
  • A tartályban a permetezés befejezése után csupán minimális maradékkal kell számoln
  • A terminálkijelzőn megjelenített automatikus tartályszintjelzés

Képek

Katalógus letöltése

További információkért kérjük töltse le PDF katalógusunkat.

HARDI-NAVIGATOR-i.pdf letöltése