Egyedülálló tulajdonságok

Az agrotechnológiai gyakorlat folyamatosan változik. A gazdálkodók naponta szembesülnek a kapacitás növelését és az üzemeltetési költségek csökkentését megkövetelő kihívásokkal. A HARDI annak érdekében fejlesztette ki a COMMANDER vontatott szántóföldi permetezőgépeket, hogy Ön meg tudjon felelni ezeknek a kihívásoknak.

A COMMANDER tervezésekor azt tartottuk szem előtt, hogy a gép világszerte elégítse ki a modern professzionális gazdálkodók igényeit. Ettől a permetezőgéptől azt várják el, hogy élen járjon a kapacitás, megbízhatóság, biztonság terén, és optimális, egyszerű kezelhetőséget és preciz kijuttatást garantáljon.

0 0 Tartály
0 0 Szórókeret
0 0 Nyomtáv

A COMMANDER egy csúcskategóriás gép, amely a komoly elvárásokat támasztó gazdálkodók számára készült. A gép bal oldala – ahol az összes elsődleges fontosságú kezelőszerv található – kiváló példája a funkcionális felépítésnek.

Tulajdonságok

A világ legjobb permetezőrendszere segítséget nyújt Önnek ahhoz, hogy akár 30%-kal csökkentse a növényvédőszer-költségeket, valamint nagyobb sebességgel és kisebb elsodródással dolgozhasson, ami a gép kapacitását akár 100%- kal is növelheti. A TWIN rendszer segítségével növelhető a permetezéshez rendelkezésre álló idő, mivel a permetezést szelesebb időben is lehetővé teszi, és így megkönnyíti az Ön munkáját.

A COMMANDER DynamicFluid4 folyadékrendszere új mércét állít fel a precizitás és a kapacitás terén. Ez a technológia a folyadékrendszerbe épített 4 érzékelőre épül, amelyek a jeleiket a permetezőgép vezérlőegységébe küldik, hogy az az optimális szabályozáshoz szükséges adatokhoz jusson.

A HC 8600 és HC 9600 vezérlőegység nagyteljesítményű, minden funkciót magába foglaló precíziós gazdálkodási eszközt jelent a gazdálkodók számára, többek között a sorvezetéshez, adatrögzítéshez, kijuttatási jelentések készítéséhez vagy az automata kormányzáshoz.

Képek

Katalógus letöltése

További információkért kérjük töltse le PDF katalógusunkat.

HARDI-COMMANDER.pdf letöltése