Precízitás és könnyű kezelhetőség

HARDI NAVIGATOR

A NAVIGATOR a kiváló minőség és a funkcionális kialakítás szinonimája. Olyan tulajdonságoké, amelyek garantálják a remek ár-érték arányt és az egyszerű használatot. A HARDI vontatott permetezők körében a NAVIGATOR a közepestől a teljes felszereltségig kínál megoldásokat. A csúcsminőségű jellemzők széles köre teszi egyértelműen remek választássá a NAVIGATOR berendezéseket.

Az egyszerű és megbízható megoldások iránti igény, a szervizelhetőséggel és a nagy munkateljesítménnyel szemben támasztott elvárások világszerte általánosnak tekinthetők.

0 0 Tartály
0 0 Szórókeret
0 0 Nyomtáv

A termék a HARDI permetezőgép-specialistaként bizonyított tapasztalatát testesíti meg. A NAVIGATOR permetezőgépek sikere már a bevezetésnél megmutatta ennek a pozíciónak az értékét.

HARDI NAVIGATOR ISOBUS

Tulajdonságok

Az IntelliTrack egy csúcsminőségű vonórúd-kormányzási rendszer, amely egy tökéletesen megtervezett vázszerkezet és a korszerű elektronika előnyeit ötvözi. A vontatási rendszer könnyen csatlakoztatható, egyszerűen működtethető, és segítségével még nehéz terepviszonyok mellett is garantált a pontos nyomkövetés. Az IntelliTrack rendelkezik egy integrált biztonsági funkcióval, amely megakadályozza, hogy a kormánymunkahengerek módosítsák a vonórúd helyzetét, ha a haladási sebesség túl nagy az adott nyomtávbeállításhoz.

Alkalmazza a jövő technológiáját az integrált elektronikával. A HC 8600 és a HC 9600 vezérlőegységek nagyon hatékony, teljes funkcionalitású precíziós eszközt adnak a gazdák kezébe. Az AutoSectionControl szakaszvezérlés, az irányítási funkciók, az adatrögzítés és az AutoSlant/AutoHeight funkciók az ISOBUS terminálba integrálva működnek. A színes kijelző remekül látható, még ragyogó napsütésben is. Minden elsődleges funkció vezérlése az intuitív működésvezérlő karral történik.

A DynamicFluid4 rendszer gondoskodik fajlagos kijuttatási mennyiség pontos és gyors szabályozásáról. A nagy menetsebesség és a sebességváltozások, valamint a GPS-vezérelt szakaszvezérlés által képviselt kihívásokra a DynamicFluid4 rendszer kiválóan válaszol. A rendszer olyan funkciókat is biztosít, mint a SoftStart, amelynek köszönhetően a nyomáskiugrások nem terhelik túl a folyadékrendszert. Egy másik funkció az érzékelőbiztosítás, amely megelőzi a permetezési munkát megakasztó elektronikus hibákat.

Képek

Katalógus letöltése

További információkért kérjük töltse le PDF katalógusunkat.

HARDI-NAVIGATOR.pdf letöltése