Nagyobb kapacitás, intelligens működés

Ismerje meg a jelenleg elérhető legnagyobb függesztett permetezőgépet. A funkcionális kialakítás és a remek általános működés új mércét állít a függesztett permetezőgépek terén. A MEGA kialakítása kihasználja a teret a tartály és a fülke közötti, és itt biztosít helyet a nagyméretű öblítőtartálynak, a burkolt oldalfelületek pedig védik az olyan részegységeket, mint a TurboFiller vegyszerbekeverő, a szűrők és a tárolórekesz.

Az EasyConnect rendszer biztosítja a permetezőgép gyors és egyszerű csatlakoztatását, az integrált támkerekek pedig a permetezőgép használata közben könnyen elrejthetők. Menet közben az AirRide rugózási rendszer nagyobb kényelmetbiztosít a kezelő számára,"biztosít a kezelő számára, egyúttal segít a szórókeret stabilizálásában is. A nagyobb permetezési sebességgel és a nagyobb kapacitással a HARDI MEGA a vontatott permetezőgépek piaca felé fordul.

0 0 Tartály
0 0 Szórókeret
0 0 Öblítőtartály

A nagyméretű öblítőtartály kihasználja a főtartály és a traktor közötti üres teret. Ezzel a tömegközéppont is közelebb kerül a traktorhoz, és így – a már ismert rövid középszakasznak is köszönhetően – más függesztett permetezőgépekhez képest a MEGA közelebb helyezkedik el a traktorhoz.

Tulajdonságok

A TurboFiller egy nagy kapacitású előgarat, amely a vegyszerbetöltést gyorsabbá és egyszerűbbé teszi. Az egyedülálló TurboDeflector terelőrendszer erőteljes folyadékcirkulációt hoz létre a garatban, és minden típusú vegyszer esetében gyors és biztonságos bekeverését tesz lehetővé. A tartályok és a TurboFiller tisztításáról egy forgó fúvóka gondoskodik. Egy multifunkciós 3-szelepes vezérlőegység és egy tisztítócső egyszerűvé és hatékonnyá teszi a vegyszerbetöltést.

Alkalmazza a jövő technológiáját az integrált elektronikával. A HC 9600 vezérlőegység nagyteljesítményű, minden funkciót magába foglaló precíziós eszközt jelent a gazdálkodók számára. Az AutoSectionControl szakaszvezérlés, a sorvezetés és az adatrögzítés az ISOBUS-terminálok alapfunkciói közé tartozik. A MEGA ISOBUS-kompatibilis változatban is elérhető, amely esetben a permetezőgép egy, már meglévő ISOBUS-terminálról is vezérelhető.

A DilutionKit segítségével lehetőség nyílik a szórókeret és a tartály, vagy csak a szórókeret tisztítására és átöblítésére anélkül, hogy a kezelőnek ki kellene szállnia a kezelőülésből. A hígított folyadék főtartályból történő kipermetezésekor minden visszatérő vezeték és keverőág is átöblítésre kerül.

A jelenleg elérhető legnagyobb permetezi pontosság valósul meg a HARDI AutoNozzleControl automatikus fúvókánkénti szakaszoló funkciójával, amelyben a precízebb és nagyobb munkasebességű kijuttatás érdekében minden egyes fúvóka egyedileg kapcsolható. Auto módban a permetezőgép 50 cm-es szakaszokkal dolgozik, ezáltal elkerülhető az átfedéses permetezés növénykárosítása. A permetezési átfedések minimálisak, ebből adódóan akár 10%-os vegyszer-megtakarítás érhető el. A szélső fúvókák kiiktatásával megelőzhető a kritikus területek lepermetezése is.

Képek

Katalógus letöltése

További információkért kérjük töltse le PDF katalógusunkat.

HARDI-MEGA.pdf letöltése