Ergonómia, kilátás, teljesítmény

A hosszúra nyúló permetezési napok és éjszakák, valamint a nagyobb munkasebességek nagyobb követelményeket támasztanak a kényelemmel és az egyszerű kezelhetőséggel szemben.

A HARDI megújítja az ALPHA önjáró permetezőgép-családot: 4200 literes lett a tartálykapacitás és jövőbe mutató specifikációt alakítottunk ki a teljesítmény, megbízhatóság, menetjellemzők vonatkozásában, valamint egy még nagyobb, akár 5100 literes tartályméretet is elérhetővé tettünk.

0 0 Tartály
0 0 Hasmagasság
0 0 Nyomtáv

Az ALPHA evo eleje és hátulja remek egyensúlyt mutat, és a gép alacsony össztömeggel rendelkezik, ami optimális tömeg/kapacitás arányt és magas teljesítményt biztosít, még sáros talajviszonyok mellett is. Emellett a nagy, 120–165 cm-es hasmagasság rugalmas használhatóságot biztosít alacsony és magas állományokban egyaránt, így például csemege kukoricában és napraforgóban is.

Tulajdonságok

A kezelőülés jobb oldalán elhelyezkedő SprayCenter permetezésvezérlővel – a gépben rejlő lehetőségeket optimálisan kihasználva – minden permetezési és hidraulikus funkció a fülkéből működtethető.

Az automata kormányzáshoz hasonló intelligens funkciókat teljes egészében integráló HC 9600 magában egyesíti az összes elektronikus funkciót, így például az AutoHeight automatikus keretmagasság-állítást, az AutoSectionControl automatikus szakaszvezérlést és más, hasonló elemeket.

Ezen túlmenően egy új csúcsminőségű GPS- technológia is elérhető lesz opcióként.

Az új, tágas EvoCab a HARDI egyedi fejlesztése jellegzetes „3-oszlopos kialakítással”, amely a munkaterületre való rálátás tekintetében – a több mint 320°-os akadálytalan látómezejével – új mércét állít fel.

A fülke túlnyomásos rendszerrel, a tisztalevegő-porszűrő rendszerrel, aeroszol- és páraszűrővel rendelkezik a kezelő védelme, valamint a 4-es osztálybesorolás követelményeinek teljesítése érdekében.

Az új légkondicionáló rendszer intenzív klímakamrában végzett tesztelésen ment keresztül, hogy a legforróbb körülmények között is képes legyen biztosítani a kezelő legmagasabb szintű kényelmét.

Vízhűtéses, hathengeres, soros elrendezésű motor turbófeltöltővel, töltőlevegő-hűtővel és hűtött külső kipufogógáz-visszavezetéssel (EGR). Kétlépcsős turbófeltöltő a legnagyobb teljesítmény érdekében. A motor kipufogógáz-utókezelését (EAT) a rendszer egészének legmagasabb szintű hatékonyságára optimalizálták, ezáltal mind a fogyasztás, mind pedig az összesített üzemeltetési költségek a lehető legalacsonyabb szintre szorultak. Az erőteljes DEUTZ Common Rail (DCR®) befecskendezőrendszer, és a menetvezérlő rendszerrel (EcoDrive) intelligens kapcsolatban lévő elektronikus motorvezérlés (EMR 4) garantálja az optimális motorműködést és az alacsony üzemanyag-fogyasztást.

Képek

Katalógus letöltése

További információkért kérjük töltse le PDF katalógusunkat.

HARDI-ALPHA-evo.pdf letöltése